APIE MUS / APLINKA / PROJEKTAI / VAIKŲ ŽAIDIMO AIKŠTELĖS

Geri kaimynai

Tamsu, tamsu ir dar syki tamsu.  Taip būtų galima apibudinti Sirvydo skvero kampelį kuriame buvo sumontuota nauja vaikų žaidimo aikštelė.

Buvo žiema – taigi labai anksti temsta.  Reikėjo papildomo apšvietimo ne vien tik apsaugoti įranga nuo vandalizmo, bet ir kad vaikučiai galėtų gryžę namo iš mokyklos žaisti aikštelėje . Apsidairius buvo matyt, kad miesto švietuvuose, kurie stovi keleta metrų nuo vaikų žaidimo aikštelės trūko lempų. Mes kreipėmės į Vilniaus Savivaldybę.  Kartu su Savivaldybės atstovu atsakingu dėl apšvietimo – p. Vytautu Tumasoniu – apžiūrėjome esamą situaciją. Jis mums paaiškino, kad Savivaldybei trūksta lėšų dėl lempučių… Atsižvelgiant į situaciją ir mūsų prašymus, p. Tumasonis prižadėjo, kad kai tik atkeliaus naujos lumputės į sandelį, tai jo darbuotojai jas skubos tvarka sumontuos Sirvydo skvere….. aišku nežinia kada tai bus….

Ką mums daryt ?  Šalia vaikų žaidimo aikštelės yra pastatas, kuris priklauso Lenkų Ambasadai.  Senamiesčio Bendruomenės pirmininkė Asta Baškauskaitė kreipėsi į Lenkų Ambasada pagalbos.  Ji skambino ambasadoriaus pavaduotojui p. Tomasz Zahn prašydama, kad jie sutiktu sumontuoti ant savo pastato sienos šviestuvus, kurie apšviestų mūsų naują vaikų žaidimo aikštelę. p. Zahn atidžiai išklausė mūsų prašymą ir pažadėjo, kad Lenkų Ambasada ne tik sumontuos šviestuvus, bet ir suteiks elektros energiją šviestuvams. Valio!

Esame dėkingi, kad turime gerus kaimynus !

žaidžiam

žaidžiam 😉

2012-12-07 prašymas Lenkijos Ambasadai

2012-12-07 prašymas Lenkijos Ambasadai

2012 apšvietimas Sirvydo Skvere

2012 apšvietimas Sirvydo Skvere

2012 apšvietimas Sirvydo Skvere

2012 apšvietimas Sirvydo Skvere

Įrašo “Geri kaimynai” komentarų: 1

  1. Atgalinė nuoroda: Vaikų žaidimo aikštelės įrangos vandalizmas | Senamiestis

Parašykite komentarą