APIE MUS / APLINKA / PROJEKTAI / SENIŪNAIČIAI / SENIŪNIJA / VAIKŲ ŽAIDIMO AIKŠTELĖS

Vaikų žaidimo aikštelė Sirvydo skvere

Senamiesčio VBT Taryba, kurioje dalyvauja Senamiesčio Bendruomenės atstovai, nusprendė dalį  2012m. VBT lėšų (20628 Lt) skirti vaikų žaidimo aikštelės įrengimui Sirvydo skvere. Aikštelės įranga buvo numatyta pirkti pagal Miesto Ūkio įkainius. Komplektacija – aikštelė vaikams nuo 6 metų amžiaus (be suoliuko ir siukšliadėžės).

Senamiesčio Benduomenės atstovai susitiko su Vilniaus miesto savivaldybės, miesto estetikos skyriaus vedėja Vaiva Deveikiene ir kartu apžiūrėjo Sirvydo skverą dėl sprendimo kur būtų tinkamiausia vieta šiai naujai vaikų žaidimo aikštelei.  p.Deveikiene skyrė daug laiko ir dėmesio šiam reikalui. Esame dėkingi už jos pastangas.

Kadangi vaikų žaidimo aikštelė bus įrengiame pagal Miesto Ūkio ikainius, mums buvo nurodyta bendrauti su rangovu ‘UAB Economus’. Mes 2012-07-09 kreipėmės pas šios bendrovės darbų vykdytoją Joną Tubelį. Su juo aptarėme aikštelės vietą ir įrangą.

2012-07-11 Senamiesčio VBT pirmininkė, Asta Baškauskaitė, perdavė šią informacija Senamiesčio Seniūnijai, kad Seniūnas galėtų paruošti reikalingus dokumentus ir suderinti šiai vaikų žaidimo aikštelei reikalingus leidimus.

2012-08-29 Savivaldybėje buvo išduotas ‘Leidimas Kasti’ dėl šios naujos vaikų žaidimo aikštelės. Deja šis leidimas gulėjo užmirštas Savivaldybės pareigūnų ir Seniūnijos stalčiuose iki Spalio mėnesio kol Senamiesčio Bendruomenės atstovai pradėjo Savivaldybėje teirautis kas vyksta su Sirvydo skvero vaikų žaidimo aikštelės įrangos pirkimu ir montavimu.

2012-08-29 leidimas kasti

2012-08-29-leidimas-kasti-Sirvydo skvere

2012-08-29-leidimas-kasti-Sirvydo skvere

 

2012-08-29-leidimas-kasti

2012-08-29-leidimas-kasti

Įrašo “Vaikų žaidimo aikštelė Sirvydo skvere” komentarų: 1

  1. Atgalinė nuoroda: Vaikų žaidimo aikštelės įrangos vandalizmas | Senamiestis

Parašykite komentarą